Запис Детальніше

Робоча програма з “Практики усного та писемного мовлення (французької мови)” для студентів 4 курсу, за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (французька), галузі знань 0203 Гуманітарні науки, 2016 року. – 20 с.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/18535/
 
Title Робоча програма з “Практики усного та писемного мовлення (французької мови)” для студентів 4 курсу, за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (французька), галузі знань 0203 Гуманітарні науки, 2016 року. – 20 с.
 
Creator Харченко, Тетяна Гадульзянівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни „Практика усного та писемного мовлення (французька мова)” є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства на основі освітньо-професійної програми підготовки студентів відповідно до навчального плану денної форми навчання. „Практика усного та писемного мовлення (французька мова)” є обов’язковою нормативною навчальною дисципліною. Робоча програма визначає обсяги знань, які повинен опанувати студент відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни „Практика усного та писемного мовлення”, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2016
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/18535/1/T_Kharchenko_IF_PUPM_FR.PDF
Харченко, Тетяна Гадульзянівна (2016) Робоча програма з “Практики усного та писемного мовлення (французької мови)” для студентів 4 курсу, за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (французька), галузі знань 0203 Гуманітарні науки, 2016 року. – 20 с. [Навчально-методичні матеріали]