Запис Детальніше

Робоча програма. Вступ до романістики для студентів за освітньою програмою : Мова і література (іспанська), Мова і література (французька), Мова і література (італійська), 2016 року – 27 с.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/18536/
 
Title Робоча програма. Вступ до романістики для студентів за освітньою програмою : Мова і література (іспанська), Мова і література (французька), Мова і література (італійська), 2016 року – 27 с.
 
Creator Харченко, Тетяна Гадульзянівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Курс "Вступ до романістики" спрямований на формування філологічного мислення студентів, на розвиток навичок теоретичного підходу до засвоєння романських мов, забезпечуючи цим успішність їх практичного засвоєння, тому метою його вивчення є ознайомлення студентів-романістів з основними досягненнями філологічних дисциплін, що вивчають культуру романомовних народів.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2016
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format other
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/18536/1/T_Kharchenko_IF_VDR_IT_IS_FR.PDF
Харченко, Тетяна Гадульзянівна (2016) Робоча програма. Вступ до романістики для студентів за освітньою програмою : Мова і література (іспанська), Мова і література (французька), Мова і література (італійська), 2016 року – 27 с. [Навчально-методичні матеріали]