Запис Детальніше

Викладання «Організації та економіки видавничої справи» для студентів напряму 6.020102 «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія» у Київському університеті імені Бориса Грінченка

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/18550/
 
Title Викладання «Організації та економіки видавничої справи» для студентів напряму 6.020102 «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія» у Київському університеті імені Бориса Грінченка
 
Creator Сошинська, Вікторія Євгенівна
 
Subject Міжнародні
 
Description В статті представлено особливості викладання дисципліни "Організація та економіка видавничої справи" для студентів напряму 6.020102 «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія» у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Деталізовано фахові (спеціальні) компетентності, що формуються у студентів упродовж вивчення дисципліни, програмні результати навчання.
 
Publisher ПрАТ «Український науково-дослідний інститут спеціальних видів друку» корпоративне підприємство ДАК «Укрвидавполіграфія»
 
Date 2016
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/18550/1/V_Soshynska_XXIII_ISPCOPPI_IJ.pdf
Сошинська, Вікторія Євгенівна (2016) Викладання «Організації та економіки видавничої справи» для студентів напряму 6.020102 «Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія» у Київському університеті імені Бориса Грінченка XХІІІ Міжнародна науково-практична конференція з проблем видавничо-поліграфічної галузі : тези доп., м. Київ, 24 листоп. 2016 р.. с. 122-124.