Запис Детальніше

Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання самостійної, контрольної роботи і розрахунково-графічноï роботи з дисциплiни «Технологія зведення, ремонту, реконструкції спеціальних споруд» (для студентів 5 курсу денної і заочної форм навчання i для слухачiв другої вищої освiти рівня підготовки «Спеціаліст» i «Магістр» напряму «Будівництво» спеціальності «Міське будівництво та господарство»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до проведення практичних занять та
виконання самостійної, контрольної роботи і розрахунково-графічноï роботи з дисциплiни «Технологія зведення, ремонту, реконструкції спеціальних споруд» (для студентів 5 курсу денної і заочної форм навчання i для слухачiв другої вищої освiти рівня підготовки «Спеціаліст» i «Магістр» напряму «Будівництво» спеціальності «Міське будівництво та господарство»).
 
Creator Морковська, Н.Г.
 
Subject Технология возведения ремонта и реконструкции специальных сооружений
 
Date 2016
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/44275/1/2013%2044%D0%9C%20%D0%9C%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F%20-%202016.pdf
Морковська, Н.Г. (2016) Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання самостійної, контрольної роботи і розрахунково-графічноï роботи з дисциплiни «Технологія зведення, ремонту, реконструкції спеціальних споруд» (для студентів 5 курсу денної і заочної форм навчання i для слухачiв другої вищої освiти рівня підготовки «Спеціаліст» i «Магістр» напряму «Будівництво» спеціальності «Міське будівництво та господарство»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/44275/