Запис Детальніше

Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею
 
Creator Фундюр, Н.М.
Кушнір, О.В.
 
Description The published data of main principles of the organization of nutrition of persons of mental labor was analyzed.
 
Date 2017-02-15T10:17:33Z
2017-02-15T10:17:33Z
2016
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.