Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею
|
|
Creator |
Фундюр, Н.М.
Кушнір, О.В. |
|
Description |
The published data of main principles of the organization of nutrition of persons of mental labor was analyzed.
|
|
Date |
2017-02-15T10:17:33Z
2017-02-15T10:17:33Z 2016 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.
|
|