Запис Детальніше

Соціологія виховання особистості

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/18854/
 
Title Соціологія виховання особистості
Социология воспитания личности
Sociology of education of the individual
 
Creator Хоружа, Людмила Леонідівна
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description У навчально-методичному посібнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти соціології як науки, яка з`ясовує сутність соціальних явищ та процесів, розкрито основи соціології виховання як галузевої дисципліни, а також висвітлено соціальні детермінанти сучасного виховання, його суперечності, завдання, концепції та технології. У посібнику інтегровано соціологічні, педагогічні та психологічні знання для осмислення феномену виховання та його особливостей.
Рекомендовано студентам спеціальностей "Соціальна робота", "Менеджмент освіти", викладачам дисциплін психолого-педагогічного циклу та аспірантам, фахівцям закладів післядипломної педагогічної освіти.
В учебно-методическом пособии рассмотрены теоретические и практические аспекты социологии как науки, которая выясняет сущность социальных явлений и процессов, раскрыты основы социологии воспитания как отраслевой дисциплины, а также освещены социальные детерминанты современного воспитания, его противоречия, задачи, концепции и технологии. В пособии интегрировано социологические, педагогические и психологические знания для осмысления феномена воспитания и его особенностей.
Рекомендовано студентам специальностей "Социальная работа", "Менеджмент образования», преподавателям дисциплин психолого-педагогического цикла и аспирантам, специалистам заведений последипломного педагогического образования.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2017
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/18854/1/L_Khoruzha_SVO_PI.pdf
Хоружа, Людмила Леонідівна (2017) Соціологія виховання особистості Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ, Україна.