ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФРАЧЕРВОНИХ СПЕКТРІВ ЕКСТРАКТІВ З ПЛОДІВ ШИПШИНИ, ОБЛІПИХИ ТА КАЛИНИ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФРАЧЕРВОНИХ СПЕКТРІВ ЕКСТРАКТІВ З ПЛОДІВ ШИПШИНИ, ОБЛІПИХИ ТА КАЛИНИ
|
|
Creator |
Миронов, Денис Анатолійович
|
|
Subject |
Ключові слова: ІЧ – спектри, екстракти, вихровий шар феромагнітних частинок, деалкоголізація, безал- когольні напої
|
|
Description |
В статті представлено дослідження ІЧ – спектрів екстрактів з плодів, шипшини, обліпихи та калини, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок та отриманих традиційним шляхом, методом насто- ювання при постійній температурі. Дослідженнями встановлено можливість заміни водно-спиртового екстрагенту на водний при екстрагуванні, з метою усунення стадії деалкоголізації екстрактів при виго- товленні безалкогольних напоїв |
|
Date |
2017-02-21T08:03:36Z
2017-02-21T08:03:36Z 2017-02-21 |
|
Identifier |
1729-3774
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5544 |
|
Language |
ua
|
|