Запис Детальніше

Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
 
Creator Погожих, М.І.
Євлаш, В.В.
Нєміріч, О.В.
Павлюк, І.М.
Гавриш, А.В.
Тарасенко, Т.А.
 
Subject Наукові основи інноваційної діяльності
 
Description Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за
однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему
варіантів використання отриманої продукції.
Определен размер частиц овощных порошков из капусты и кабачков методом микроскопирования. Показано, что при одинаковых условиях сушки, измельчения и т.д. порошок из капусты содержит больше мелкодисперсной фракции. Указано перспективные направления использования порошков из кабачков и капусты в ресторанной продукции, создана схема вариантов использования полученной продукции.
Particle size of cabbage and zucchini powders was determined
by microscopy. It is shown that under the identical
conditions of drying, grinding and other stages of the process,
the cabbage powder has a higher content of fine fraction.
Promising application of cabbage and zucchini powders in
restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed.
 
Date 2017-03-09T10:56:29Z
2017-03-09T10:56:29Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1815-2066
DOI: doi.org/10.15407/scin9.04.031
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546
 
Language uk
 
Relation Наука та інновації
 
Publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України