Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
|
|
Creator |
Погожих, М.І.
Євлаш, В.В. Нєміріч, О.В. Павлюк, І.М. Гавриш, А.В. Тарасенко, Т.А. |
|
Subject |
Наукові основи інноваційної діяльності
|
|
Description |
Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему варіантів використання отриманої продукції. Определен размер частиц овощных порошков из капусты и кабачков методом микроскопирования. Показано, что при одинаковых условиях сушки, измельчения и т.д. порошок из капусты содержит больше мелкодисперсной фракции. Указано перспективные направления использования порошков из кабачков и капусты в ресторанной продукции, создана схема вариантов использования полученной продукции. Particle size of cabbage and zucchini powders was determined by microscopy. It is shown that under the identical conditions of drying, grinding and other stages of the process, the cabbage powder has a higher content of fine fraction. Promising application of cabbage and zucchini powders in restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed. |
|
Date |
2017-03-09T10:56:29Z
2017-03-09T10:56:29Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М.І. Погожих, В.В. Євлаш, О.В. Нєміріч, І.М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 31-34. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin9.04.031 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114546 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Наука та інновації
|
|
Publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
|
|