Запис Детальніше

Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре
 
Creator Поліщук, Г.Є.
Мацько, Л.М.
Гончарук, О.В.
 
Subject Наукові основи інноваційної діяльності
 
Description Вивчено вплив температури і тривалості теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре. Доведено, що яблучне пюре виявляє тиксотропний та реопексний характер відновлення зруйнованої структури залежно
від умов теплового оброблення.
Изучено влияние температуры и длительности тепловой обработки на структурирующую способность яблочного пюре. Доказано, что яблочному пюре свойственен
тиксотропный и реопексный характер при восстановлении разрушенной структуры в зависимости от условий
тепловой обработки.
The influence of temperature and duration of heat pro ces
sing on the structural ability of apple puree was studied. It
was proved, that apple puree reveals the thixotropic and rheopexic
character when its structure is restored, depending on
the conditions of thermal processing.
 
Date 2017-03-09T10:56:45Z
2017-03-09T10:56:45Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре / Г.Є. Поліщук, Л.М. Мацько, О.В. Гончарук // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 4. — С. 35-40. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
1815-2066
DOI: doi.org/10.15407/scin9.04.035
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114547
 
Language uk
 
Relation Наука та інновації
 
Publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України