Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
|
|
Creator |
Крутовий, Ж.А.
Запаренко, Г.В. Касілова, Л.О. Нєміріч, О.В. Гавриш, А.В. |
|
Subject |
Наукові основи інноваційної діяльності
|
|
Description |
Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот.
Спроектирован рецептурный состав кекса с максимально возможным содержанием ретинола. Изделие, обогащённое марганцем, витаминами D и группы В, характеризуется сбалансированным содержанием незаменимых аминокислот. The recipe composition of cake with maximal possible content of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese, vitamin D and B-group vitamins is characterized by balanced content of essential amino acids. |
|
Date |
2017-03-12T16:26:31Z
2017-03-12T16:26:31Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, Л.О. Касілова, О.В. Нєміріч, А.В. Гавриш // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 5. — С. 5-9. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.
1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin9.05.005 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114683 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Наука та інновації
|
|
Publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
|
|