Запис Детальніше

Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
 
Creator Крутовий, Ж.А.
Запаренко, Г.В.
Касілова, Л.О.
Нєміріч, О.В.
Гавриш, А.В.
 
Subject Наукові основи інноваційної діяльності
 
Description Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот.
Спроектирован рецептурный состав кекса с максимально
возможным содержанием ретинола. Изделие, обогащённое
марганцем, витаминами D и группы В, характеризуется сбалансированным содержанием незаменимых аминокислот.
The recipe composition of cake with maximal possible content
of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese,
vitamin D and B-group vitamins is characterized by
balanced content of essential amino acids.
 
Date 2017-03-12T16:26:31Z
2017-03-12T16:26:31Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, Л.О. Касілова, О.В. Нєміріч, А.В. Гавриш // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 5. — С. 5-9. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.
1815-2066
DOI: doi.org/10.15407/scin9.05.005
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114683
 
Language uk
 
Relation Наука та інновації
 
Publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України