Запис Детальніше

Метод локалізації значення лінійної функції на перестановках з лінійними обмеженнями

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Метод локалізації значення лінійної функції на перестановках з лінійними обмеженнями
The localization method of the linear function value on transpositions with linear limitations
 
Creator Колєчкіна Л.М.
 
Description У даній статті продовжуються дослідження, які сприяють розв’язанню складнішої постановки задачі локалізації значення лінійної функції на комбінаторних конфігураціях перестановок з лінійними обмеженнями. Розглянуто метод впорядкування значень цільової функції на множині перестановок, який дає можливість побудувати гамільтонів шлях у переставному многограннику, в статті розглядається задача на графах із врахуванням повторень елементів перестановки. У даній статті обґрунтовується і алгоритмізується підхід локалізації значення лінійної функції на перестановках з лінійними обмеженнями.
Рассматривается задача на графах с учетом свойств множества перестановки как области допустимых решений задачи. Обосновывается и алгоритмизуется подход локализации значения линейной функции на комбинаторном множестве перестановок. Рассмотрен метод упорядочения значений целевой функции на множестве перестановок, который дает возможность найти решения задачи линейной функции на перестановках с линейными ограничениями.
 
Publisher НТУУ “КПІ”
 
Date 2017-03-13T10:22:05Z
2017-03-13T10:22:05Z
2010
 
Identifier Колєчкіна Л.М. Метод локалізації значення лінійної функції на перестановках з лінійними обмеженнями / Л.М. Колєчкіна // Наукові вісті НТУУ “КПІ”. — 2010. — № 1. — С. 36—41.
2519-8890
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5644
 
Language ua