ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КАПКЕЙКІВ З ПОДРІБНЕНИМИ ГОРОХОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КАПКЕЙКІВ З ПОДРІБНЕНИМИ ГОРОХОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
|
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
|
|
Subject |
Капкейк
горохові пластівці |
|
Description |
Одним із перспективних напрямків у збагачені капкейків біологічно активними добавками є використання подрібнених горохових пластівців. Додавання подрібнених горохових пластівців у кількості від 10 % до 30 % приводить до зміни органолептичних і структурно-механічних показників виробів, що, в свою чергу, може впливати на збереження споживчих властивостей виробів під час транспортування і зберігання.
|
|
Date |
2017-03-15T06:34:18Z
2017-03-15T06:34:18Z 2017-03-15 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5649
|
|
Language |
ua
|
|