Запис Детальніше

Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
 
Creator Лявинець, Г.М.
Гавриш, А.В.
Нєміріч, О.В.
Арсеньєва, Л.Ю.
 
Subject Наукові основи інноваційної діяльності
 
Description Описано сучасний стан технологій соусів емульсійного типу з використанням сировини рослинного походження.
Науково обґрунтовано та теоретично підтверджено технологію соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. Розроблено принципову функціональну схему технологічного процесу виробництва інноваційного продукту.
Описано современное состояние технологий соусов
эмульсионного типа с использованием сырья растительного происхождения. Научно обоснована и теоретически подтверждена технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности. Разработана принципиальная функциональная схема технологического процесса производства инновационного продукта.
Indicated the current state of technology sauces emulsion
type using raw materials of vegetable origin. Scientifically
substantiated and confirmed theoretically technology sauces
emulsion type of high nutritional value. Have developed a
functional diagram of the production process of an innovative
product.
 
Date 2017-03-16T15:01:57Z
2017-03-16T15:01:57Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г.М. Лявинець, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч, Л.Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 6. — С. 15-19. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.
1815-2066
DOI: doi.org/10.15407/scin9.06.015
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114775
 
Language uk
 
Relation Наука та інновації
 
Publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України