Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
|
|
Creator |
Лявинець, Г.М.
Гавриш, А.В. Нєміріч, О.В. Арсеньєва, Л.Ю. |
|
Subject |
Наукові основи інноваційної діяльності
|
|
Description |
Описано сучасний стан технологій соусів емульсійного типу з використанням сировини рослинного походження. Науково обґрунтовано та теоретично підтверджено технологію соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. Розроблено принципову функціональну схему технологічного процесу виробництва інноваційного продукту. Описано современное состояние технологий соусов эмульсионного типа с использованием сырья растительного происхождения. Научно обоснована и теоретически подтверждена технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности. Разработана принципиальная функциональная схема технологического процесса производства инновационного продукта. Indicated the current state of technology sauces emulsion type using raw materials of vegetable origin. Scientifically substantiated and confirmed theoretically technology sauces emulsion type of high nutritional value. Have developed a functional diagram of the production process of an innovative product. |
|
Date |
2017-03-16T15:01:57Z
2017-03-16T15:01:57Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г.М. Лявинець, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч, Л.Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 6. — С. 15-19. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.
1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin9.06.015 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114775 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Наука та інновації
|
|
Publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
|
|