Запис Детальніше

Робоча програма з навчальної дисципліни «Основи інклюзивної освіти» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з напряму підготовки «Соціальна педагогіка».

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/19200/
 
Title Робоча програма з навчальної дисципліни «Основи інклюзивної освіти» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з напряму підготовки «Соціальна педагогіка».
 
Creator Мартинчук, Олена Валеріївна
Найда, Юлія Михайлівна
Федоренко, Оксана Филимонівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни «Основи інклюзивної освіти» є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Інституту людини на основі освітньо-професійної програми підготовки здобувач першого (бакалаврського) рівня відповідно до навчального плану напряму підготовки 6.010106 – Соціальна педагогіка.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2017
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/19200/1/O_Martunchyk_Y_Naida_O_Fedorenko_OIO_SP_3_KSPKIO_IL.pdf
Мартинчук, Олена Валеріївна та Найда, Юлія Михайлівна та Федоренко, Оксана Филимонівна (2017) Робоча програма з навчальної дисципліни «Основи інклюзивної освіти» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з напряму підготовки «Соціальна педагогіка». [Навчально-методичні матеріали]