Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туристської індустрії» (для студентів 4 і 5 курсів усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туристської індустрії» (для студентів 4 і 5 курсів усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм).
 
Creator Влащенко, Н.М.
 
Subject Анализ деятельности предприятий туриндустрии
 
Date 2017
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/45171/1/2017%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20452%20%D0%9C%20%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%20%D0%B4%D1%96%D1%8F%D0%BB%D1%8C%D0%BD%20%D0%9F%D0%A2%D0%86.doc.pdf
Влащенко, Н.М. (2017) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туристської індустрії» (для студентів 4 і 5 курсів усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/45171/