Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт І частина «Неперервні системи автоматичного регулювання» з дисципліни «Теорія автоматичного керування» для студентів усіх форм навчання і слухачів другої вищої освіти за напрямом 6.050702 – Електромеханіка спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електричні системи і комплекси транспортних засобів», «Електричний транспорт», «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод»

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт І частина «Неперервні системи автоматичного регулювання» з дисципліни «Теорія автоматичного керування» для студентів усіх форм навчання і слухачів другої вищої освіти за напрямом 6.050702 – Електромеханіка спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електричні системи і комплекси транспортних засобів», «Електричний транспорт», «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод»
 
Creator Щербак, Я. В.
Івакіна, К. Я.
 
Subject План 2017
 
Date 2017
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/45355/1/%D0%9B%D0%B0%D0%B1.%D1%80%D0%B0%D0%B1%201.doc
Щербак, Я. В. и Івакіна, К. Я. (2017) Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт І частина «Неперервні системи автоматичного регулювання» з дисципліни «Теорія автоматичного керування» для студентів усіх форм навчання і слухачів другої вищої освіти за напрямом 6.050702 – Електромеханіка спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електричні системи і комплекси транспортних засобів», «Електричний транспорт», «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/45355/