Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт ІІ частина «Імпульсні та нелінійні системи автоматичного регулювання» з дисципліни «Теорія автоматичного керування» для студентів усіх форм навчання і слухачів другої вищої освіти за напрямом 6.050702 – Електромеханіка спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електричні системи і комплекси транспортних засобів», «Електричний транспорт», «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод»

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт ІІ частина «Імпульсні та нелінійні системи автоматичного регулювання» з дисципліни «Теорія автоматичного керування» для студентів усіх форм навчання і слухачів другої вищої освіти за напрямом 6.050702 – Електромеханіка спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електричні системи і комплекси транспортних засобів», «Електричний транспорт», «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод»
 
Creator Щербак, Я. В.
Івакіна , К. Я.
 
Subject План 2017
 
Description
 
Date 2017
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/45356/1/%D0%9B%D0%B0%D0%B1.%D1%80%D0%B0%D0%B1%202.doc
Щербак, Я. В. и Івакіна , К. Я. (2017) Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт ІІ частина «Імпульсні та нелінійні системи автоматичного регулювання» з дисципліни «Теорія автоматичного керування» для студентів усіх форм навчання і слухачів другої вищої освіти за напрямом 6.050702 – Електромеханіка спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електричні системи і комплекси транспортних засобів», «Електричний транспорт», «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/45356/