Запис Детальніше

Уявлення про сходини влади в системі професій як чинник регулювання ринку праці в Україні

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/24413/
http://iris-psy.org.ua/publ/st_0108a.pdf
 
Title Уявлення про сходини влади в системі професій як чинник регулювання ринку праці в Україні
 
Creator Найдьонов, М. І.
 
Subject BF Psychology
 
Description На історично-аналітичному рівні та на основі даних емпіричного дослідження розкрито потенціал громадської думки щодо престижності професій як уявлення про сходини влади в системі професій для регулювання ринку праці. На основі виявлених суперечностей сформульовано пропозиції з розвитку окремих суб`єктів ринку праці в Україні з метою подолання його дисбалансів.
На историко-аналитическом уровне и на основе данных эмпирического исследования раскрыт потенциал общественного мнения о престижности профессий как представление о лестнице власти в системе профессий для регулирования рынка труда. На основе выявленных противоречий сформулированы предложения по развитию отдельных субъектов рынка труда в Украине с целью преодоления его дисбалансов.
In historical-analytical level and on the base of the empirical research revealed the potential of public opinion on the occupational prestige to regulate the labor market. Based on the identified contradictions the proposals for the development of certain actors of the labor market in Ukraine were formulated with the aim to overcome its imbalances.
 
Date 2013
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format pdf
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/24413/1/st_0108a.pdf
Найдьонов, М. І. (2013) Уявлення про сходини влади в системі професій як чинник регулювання ринку праці в Україні. Актуальні проблеми психології. Психологія творчості, 12 (16). pp. 305-316.