Запис Детальніше

Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/706646/
 
Title Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки
Innovative forms of creative development of future specialists of culinary profile in the professional training.
 
Creator Мелько, Марина Володимирівна
 
Subject 37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description У статті проаналізовані організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної підготовки фахівців кулінарного профілю. Виокремлено особливості позанавчальних та позаурочних організаційних форм навчання майбутніх кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки.
This article analyzes the organizational form of studies, which are used in the professional training of culinary profile. Distinguished features out-of-school and outside educational organizational forms of training of future, cook-confectioner. Proved the expediency of use of innovative forms creative development of future professionals in the culinary profile during vocational training.
 
Publisher Вид-во Євенюк О.О.
 
Date 2017
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/706646/2/Melko.Stat..pdf
- Мелько, Марина Володимирівна (2017) Innovative forms of creative development of future specialists of culinary profile in the professional training. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка: науковий журнал. Педагогічні науки, 2 (88). pp. 181-185. ISSN 2076-6173