Запис Детальніше

Чинники, умови та особливості вибору професії : інформаційний бюлетень. Жовтень ’ 2011

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/25017/
http://profprestige.org.ua/publ/Inf_bul_2011.pdf
 
Title Чинники, умови та особливості вибору професії : інформаційний бюлетень. Жовтень ’ 2011
 
Creator Найдьонов, М. І.
Григоровська, Л. В.
 
Subject BF Psychology
 
Description Бюлетень підготовлено за даними всеукраїнських репрезентативних опитувань, проведених Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України протягом 2008 – 2011 років
Методологією дослідження виступають роботи напряму узагальнені Дональдом Трейманом: "Професійний престиж в порівняльній перспективі" [24] та типологія професій за Є. Климовим [26]. Інтегративне значення престижності професій розгля-дається, і через чинники престижу як загально доступного соціального орієнтиру, і на-слідки дії чинників. Основою дизайну дослідження виступає зріз 2010 р [4] з орієнта-цією на широкий список професій для школярів подібно тому як у зрізі 2009 р [3], до-рослі оцінювали такий список.
Для науковців, фахівців Міністерства праці та соціальної політики України, Державної служби зайнятості України, системи профорієнтаційної роботи, працівників ЗМІ, освітян, представників громадськості.
 
Publisher ІСПП НАПН України
 
Date 2012
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format pdf
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/25017/1/Inf_bul_2011.pdf
Найдьонов, М. І. and Григоровська, Л. В. (2012) Чинники, умови та особливості вибору професії : інформаційний бюлетень. Жовтень ’ 2011. ІСПП НАПН України, К..