Запис Детальніше

Моніторинг професійного самоздійснення в умовах упровадження Національної рамки кваліфікацій : довідковий бюлетень (чинники). Жовтень’2013

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/25019/
http://profprestige.org.ua/publ/Inf_bul_2013.pdf
 
Title Моніторинг професійного самоздійснення в умовах упровадження Національної рамки кваліфікацій : довідковий бюлетень (чинники). Жовтень’2013
 
Creator Найдьонов, М. І.
Григоровська, Л. В.
 
Subject BF Psychology
 
Description Бюлетень підготовлено за даними всеукраїнських репрезентативних опитувань, проведених Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України протягом 2013 року.
У динамічному довідковому бюлетені представлено результати всеукраїнського масового опитування школярів, що проводилося в межах дослідження за темою НДР “Моніторинг чинників професійного самовизначення молоді в умовах упровадження Національної рамки кваліфікацій” (2013–2015 роки) Опитування проводилося за квотною вибіркою, що репрезентує учнів 9–11-х класів загальноосвітніх шкіл (1050 учнів у всіх областях України).
Методологією дослідження виступають роботи напряму узагальнені Дональдом Трейманом: "Професійний престиж в порівняльній перспективі" [28] та типологія професій за Є. Климовим [32] . Вхід у накопичувану (динамічну складову) відбувається за посиланням: www.questionary.profprestige.org.ua/bulletin.php. доступ до зрізів за запитом ispp@profprestige.org.ua.
Для науковців, фахівців Міністерства праці та соціальної політики України, Державної служби зайнятості України, системи профорієнтаційної роботи, працівників ЗМІ, освітян, представників громадськості.
 
Publisher ІСПП НАПН України
 
Date 2013-10
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format pdf
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/25019/1/Inf_bul_2013.pdf
Найдьонов, М. І. and Григоровська, Л. В. (2013) Моніторинг професійного самоздійснення в умовах упровадження Національної рамки кваліфікацій : довідковий бюлетень (чинники). Жовтень’2013. ІСПП НАПН України, К..