Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості
|
|
Creator |
Моргун, В.В.
Рибалка, О.І. |
|
Subject |
Статті та огляди
|
|
Description |
У статті викладено результати вивчення і впровадження в програми селекційно-генетичних досліджень нових генів і генетичних систем, що впливають на біохімічні, харчові і технологічні властивості зерна пшениці, тритикале і ячменю з метою створення сортів цих культур продовольчого та спеціального технологічного використання зерна. The article presents results of researching new genes and genetic systems related to biochemical, nutritional, grain processing properties of wheat, triticale and barley aimed at special end-use varieties development. |
|
Date |
2017-07-01T17:07:32Z
2017-07-01T17:07:32Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості / В.В. Моргун, О.І. Рибалка // Вісник Національної академії наук України. — 2017. — № 3. — С. 54-64. — Бібліогр.: 29 назв. — укр.
0372-6436 DOI: doi.org/10.15407/visn2017.03.054 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/122269 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Вісник НАН України
|
|
Publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
|
|