Запис Детальніше

Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості
 
Creator Моргун, В.В.
Рибалка, О.І.
 
Subject Статті та огляди
 
Description У статті викладено результати вивчення і впровадження в програми селекційно-генетичних досліджень нових генів і генетичних систем, що впливають на біохімічні, харчові і технологічні властивості зерна пшениці,
тритикале і ячменю з метою створення сортів цих культур продовольчого та спеціального технологічного використання зерна.
The article presents results of researching new genes and genetic systems related to biochemical, nutritional, grain processing properties of wheat, triticale and barley aimed at special end-use varieties development.
 
Date 2017-07-01T17:07:32Z
2017-07-01T17:07:32Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості / В.В. Моргун, О.І. Рибалка // Вісник Національної академії наук України. — 2017. — № 3. — С. 54-64. — Бібліогр.: 29 назв. — укр.
0372-6436
DOI: doi.org/10.15407/visn2017.03.054
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/122269
 
Language uk
 
Relation Вісник НАН України
 
Publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України