Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторного практикуму PC&EWB за курсом "Цифрові ЕОМ" для студентів спеціальностей "Комп'ютерні системи і мережі" і "Системне програмування" денної і заочної форм навчання.

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторного практикуму PC&EWB за курсом "Цифрові ЕОМ" для студентів спеціальностей "Комп'ютерні системи і мережі" і "Системне програмування" денної і заочної форм навчання.
 
Creator Лапко, Володимир Васильович
Губарь, Юрій Володимирович
 
Subject Програмний пакет EWB 6.02 (MultiSim), лабораторні роботи, синтез, аналіз, симуляція, комбінаційна схема, суматор, лічильник, регістр, блок контролю, керуючий пристрій.
 
Description Посібник містить методичні вказівки з 10 лабораторних робіт з використанням програмного пакета EWB 6.02 (MultiSim). У посібник увійшли лабораторні роботи по синтезу, аналізу і симуляції комбінаційних схем і схем з пам'ятью (суматорів, лічильників, регістрів, блоків контролю, арифметичних і керуючих пристроїв) на основі інтегральних схем ТТЛ - серій з використанням осцилографа, логічного перетворювача, логічного аналізатора та інших блоків і компонентів програми EWB.
 
Date 2011-11-10T09:30:42Z
2011-11-10T09:30:42Z
2011-11-10
 
Type Other
 
Identifier http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/1970
 
Language other