Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Системи керування електроприводами" (для студентів спеціальності 6.050702.03 "Електромеханічні системи автоматизації і електропривод ")

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Системи керування електроприводами" (для студентів спеціальності 6.050702.03 "Електромеханічні системи автоматизації і електропривод ")
 
Creator Чекавський, Гліб Станіславович
Чикалов, Віталій Іванович
Хоменко, В'ячеслав Миколайович
Бажутін, Денис Володимирович
 
Subject СКЕП
Системи керування електроприводами
СУЭП
Системы управления электроприводами
ЭАПУ
ЕАПУ
 
Description Метою проекту є закріплення і систематизація знань студентів з курсу СКЕП через самостійне (під контролем викладача – керівника курсового проекту) рішення навчальної комплексної задачі проектування САР вихідної координати (швидкості або положення) електропривода постійного струму за заданими технологічними вимогами.
Приведено завдання до виконання курсового проекту з курсу „Системи керування електроприводами”, яке охоплює 30 варіантів, що відрізняються один від одного структурою системи керування електроприводом постійного струму, яка проектується; вимогами, що висуваються до системи; основною регульованою координатою (швидкість чи положення); кількістю приводних двигунів (один або два).
Сформульовано основні вимоги до оформлення окремих елементів пояснювальної записки і графічної частини курсового проекту.
Викладено методичні рекомендації до виконання окремих розділів проекту, які містять бажану послідовність виконання, деякі теоретичні відомості, методики розрахунку та довідкову інформацію. Зазначені відомості мають використовуватися студентами під час самостійної роботи і при роботі над курсовим проектом.
 
Date 2011-11-11T06:53:37Z
2011-11-11T06:53:37Z
2010
 
Type Working Paper
 
Identifier http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/1993