Запис Детальніше

Числові та функціональні ряди

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Числові та функціональні ряди
 
Creator Волков, Сергій Володимирович
Мальцева, Валентина Дмитрівна
 
Subject Числові ряди
Функціональні ряди
Збіжність ряду
Область збіжності
Ознака збіжності
Ряд Тейлора
Застосування рядів
 
Description Надано: короткі теоретичні відомості (означення, теореми, формули) та вказівки, необхідні для свідомого і успішного розв’язання індивідуальних завдань; достатня кількість прикладів розв’язання типових завдань; завдання для самостійного опрацювання матеріалу, а також індивідуальні завдання (30 варіантів) з указаного розділу; довідковий матеріал; завдання підвищеної складності; вимоги до виконання та оформлення індивідуальних завдань; орієнтовні питання до семестрового контролю; перелік рекомендованої та використаної літератури.
Надано: короткі теоретичні відомості (означення, теореми, формули) та вказівки, необхідні для свідомого і успішного розв’язання індивідуальних завдань; достатня кількість прикладів розв’язання типових завдань; завдання для самостійного опрацювання матеріалу, а також індивідуальні завдання (30 варіантів) з указаного розділу; довідковий матеріал; завдання підвищеної складності; вимоги до виконання та оформлення індивідуальних завдань; орієнтовні питання до семестрового контролю; перелік рекомендованої та використаної літератури.
 
Date 2011-11-30T03:48:09Z
2011-11-30T03:48:09Z
2010-04-22
 
Type Book chapter
 
Identifier Навчально-методичний посібник має за мету організувати самостійну та індивідуальну роботи студентів при вивченні розділу «Ряди» курсу вищої математики (для студентів усіх спеціальностей технічних вузів). Автори: В.Д.Мальцева, С.В.Волков. –Красноармійськ: КІІ ДВНЗ ДонНТУ, 2009р. – 60с.
517
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2590
 
Language other
 
Publisher Красноармійськ, КІІ ДонНТУ