Запис Детальніше

Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи №2 з дисципліни: «Інформатика та комп’ютерна техніка»

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи №2 з дисципліни: «Інформатика та комп’ютерна техніка»
 
Creator Ушакова, Тетяна Олександрівна
Павлиш, Володимир Миколайович
 
Subject Visual Basic
 
Description Наведені методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи № 2 з дисципліни «Інформатика та КТ» в середовищі Visual Basic для студентів-заочників спеціальностей 0501, 0502. Лабораторні роботи містять завдання по темах: «Знайомство з середовищем розробки проектів Visual Basic», «Проектування розв'язків лінійних задач засобами VB», «Проектування додатка, що реалізує обчислювальний розгалужений процес», «Проектування додатка на базі циклу з лічильником». Контрольна робота містить завдання по темах: «Проектування додатка на базі умовного циклу», «Використання масивів даних при розв’язанні задач». По кожному завданню наведено 10 варіантів та спосіб вибору контрольного завдання. Матеріал посібника містить також загальні методичні вказівки, що визначають зміст звіту до лабораторних робіт і контрольної роботи № 2 і вимоги до текстів програм відповідно до рекомендацій структурного програмування.
 
Date 2012-03-11T18:02:43Z
2012-03-11T18:02:43Z
2007-02
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і індивідуального завдання з дисципліни «Інформатика та комп’ютерна техніка». Частина 3 (для студентів очної форми навчання спеціальності 0502 «Менеджмент організацій») / В.М.Павлиш, Т.О.Ушакова. – ДонНТУ, КІІ ДонНТУ, 2009. – 59 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7642
 
Publisher Донецк, ООО "Норд Компьютер"