Запис Детальніше

Методичні вказівки і завдання для виконання контрольної роботи з курсу «Інформатика» (для студентів заочної форми навчання)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки і завдання для виконання контрольної роботи з курсу «Інформатика» (для студентів заочної форми навчання)
 
Creator Єфіменко, К.М.
Добровольський, Ю.М.
 
Subject algorithm
cycle
programs
VBA
 
Description On bases of algorithmization and programming in VBA for MS Excel and tasks the short theoretical material is resulted in examination at courses "Computer science", «Calculus mathematics and programming» which are read for students of technical specialties of correspondence mode of study of "DonNTU".
Приведено короткий теоретичний матеріал по основах алгоритмізації й програмуванню мовою VBA у додатку MS Excel і завдання до контрольної робити з курсів «Інформатика», «Обчислювальна математика і програмування», що читаються для студентів технічних спеціальностей заочної форми навчання ДВНЗ «ДонНТУ».
 
Date 2011-12-06T18:30:47Z
2011-12-06T18:30:47Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Єфіменко К.М., Добровольський Ю.М. Методичні вказівки і завдання для виконання контрольної роботи з курсу «Інформатика» (для студентів заочної форми навчання)/ – Донецьк: ДВНЗ "ДонНТУ", 2010. – 62 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2933
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ