Запис Детальніше

Методичний посібник до виконання контрольних завдань у середовищі Visual Basic (навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичний посібник до виконання контрольних завдань у середовищі Visual Basic (навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення)
 
Creator Лазєбна, Л.О.
 
Subject information
algorithmic
programming
VBA
 
Description Toolkit includes options for control tasks and theoretical material to implement them on "Algorithmic and programming." Calculated for students of all disciplines of the correspondence department, studying the discipline "Information", "Computers and Computer Engineering", "Computational mathematics and programming".
Методичний посібник містить варіанти контрольних завдань і теоретичний матеріал до їх виконання з теми «Алгоритмізація і програмування». Розраховано для студентів усіх спеціальностей заочного відділення, що вивчають дисципліну «Інформатика», «Інформатика і комп'ютерна техніка», «Обчислювальна математика і програмування».
 
Date 2011-12-07T19:05:02Z
2011-12-07T19:05:02Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Методичний посібник до виконання контрольних завдань у середовищі Visual Basic (навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення) / Укл.: Л.О.Лазєбна – Донецьк: ДонНТУ, 2010. – 60 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2983
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ