Запис Детальніше

Методичні вказівки і завдання до курсової роботи з дисципліни «Обчислювальна математика і програмування» (для студентів спеціальності «Хімічна технологія і інженерія»)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки і завдання до курсової роботи з дисципліни «Обчислювальна математика і програмування» (для студентів спеціальності «Хімічна технологія і інженерія»)
 
Creator Лазєбна, Л.О.
Масло, С.В.
 
Subject course work
calculations
Excel
 
Description Purpose and objectives of the course work, the organization of its implementation, the content of the course work, the rules for its clearance. Given the job of course work are given guidelines for performing calculations on a personal computer. In applications, we consider an example design of individual parts of the explanatory note.
Викладено цілі і завдання до курсової роботи, сформульовані вимоги до її виконання, зміст курсової роботи, правила її оформлення. Приведені завдання до курсової роботи, дані методичні рекомендації для виконання розрахунків на персональному комп'ютері. У додатках надається приклад оформлення окремих частин пояснювальної записки.
 
Date 2011-12-07T19:09:43Z
2011-12-07T19:09:43Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки і завдання до курсової роботи з дисципліни «Обчислювальна математика і програмування» (для студентів спеціальності «Хімічна технологія і інженерія») / Уклад.: Л.О. Лазєбна, С.В. Масло – Донецьк: ДонНТУ, 2010. – 36 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2984
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ