Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІН «МЕТРОЛОГІЯ ТА ВИМІРЮВАННЯ», «ВИМІРЮВАННЯ В КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМАХ » (для студентів спеціальностей ТЗІ та КСД)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІН «МЕТРОЛОГІЯ ТА ВИМІРЮВАННЯ», «ВИМІРЮВАННЯ В КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМАХ » (для студентів спеціальностей ТЗІ та КСД)
 
Creator Коренєв, В.Д.
Вовна, О.В.
Коренев, В.Д.
Вовна, А.В.
 
Subject Осциллограф електронно-променевий
Метрологічна характеристика
Похибка
Вимірювання багаторазове
Нерівноточне вимірювання
 
Description Містять основні положення теорії, які використовуються при виконанні лабораторних робіт; опис лабораторних стендів; порядок виконання лабораторних робіт; вимоги до змісту й оформлення звітів; питання з контролю знань студентів. Припускає застосування ПЕОМ при статистичній обробці результатів вимірювань. Призначені для надання допомоги студентам при підготовці до виконання лабораторних робіт і захисту звітів з лабораторних робіт.
 
Date 2012-01-30T13:25:51Z
2012-01-30T13:25:51Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисциплін «Метрологія та вимірювання», «Вимірювання в комп’ютерних системах» (для студентів спеціальностей ТЗІ «Технічний захист інформації» та КСД «Комп’ютерні системи технічної діагностики» / Уклад.: О.В. Вовна, В.Д. Коренєв - Донецьк: ДонНТУ, 2011. – 23 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/4443
 
Language other
 
Publisher Донецьк: ДонНТУ