Запис Детальніше

Транспортні машини і комплекси гірничих та гірничозбагачувальних підприємств

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Транспортні машини і комплекси гірничих та гірничозбагачувальних підприємств
 
Creator Будішевський, Володимир Олександрович.
Пуханов, Олександр Олександрович
 
Description Дана розробка призначається для методичного забезпечення самостійного опанування студентами, які навчаються з напрямків: «Електромеханіка», «Гірництво» і «Інженерна механіка» важливого для них розділу «Конвеєри і елеватори», з метою
подальшого використання в майбутній професійній діяльності.
Навчальний посібник містить теоретичні і практичні відомості, пов’язані з вивченням конструкції конвеєрів та елеваторів, які використовуються на гірничих підприємствах. Розглянуто різні види і основні вузли конвеєрів і елеваторів, а також об-
ласть їхнього застосування. Для забезпечення самостійності в опануванні тем, які вивчаються, після кожного розділу пропонуються блоки контрольних завдань для самоперевірки.
Науково-методичний рівень розробки та повнота охоплення матеріалу зазначених тем є надійною запорукою ефективності самостійної роботи студентів над навчальним матеріалом.
 
Date 2012-02-20T10:08:13Z
2012-02-20T10:08:13Z
2012-02-20
 
Identifier Транспортні машини і комплекси гірничих та гірничозбагачувальних підприємств. Навчальний посібник для самостійної роботи студентів, які навчаються з напрямків: «Електромеханіка», «Гірництво» і «Інженерна механіка», розділ «Конвеєри і елеватори». / В.О. Будішевський, О.О. Пуханов – Донецьк: ДонНТУ, 2006 – 64с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/5574