Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт за курсами “Вакуумна та плазмова електроніка”, “Додаткові розділи електроніки” (для студентів спеціальностей «Прилади і системи екологічного моніторингу», «Електронні системи»)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт за курсами “Вакуумна та плазмова електроніка”, “Додаткові розділи електроніки” (для студентів спеціальностей «Прилади і системи екологічного моніторингу», «Електронні системи»)
 
Creator Винниченко, М.Г.
Ликов, О.Г.
Винниченко, Н.Г.
Лыков, А.Г.
 
Subject Дослідження
Електронно-вакуумна лампа
Електронно-променева трубка
Газорозрядний знаковий індикатор
 
Description Методичні вказівки призначені для студентів спеціальностей «Прилади і системи екологічного моніторингу», «Електронні системи». Мета цього курсу - вивчити фізичні принципи роботи вакуумних та плазмових приладів, їх побудову, основні характеристики та параметри.
Наведені мета та задачі лабораторних робіт, порядок їх виконання, вимоги до змісту звітів, завдання на лабораторні роботи, та методичні вказівки до їх виконання.
 
Date 2012-02-24T13:32:58Z
2012-02-24T13:32:58Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт за курсами “Вакуумна та плазмова електроніка”, “Додаткові розділи електроніки” для студентів спеціальностей «Прилади і системи екологічного моніторингу», «Електронні системи»/ Укл.: М.Г. Винниченко, О.Г. Ликов – Донецьк: ДонНТУ, 2011 р. – 13 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/5753
 
Language other
 
Publisher Донецьк: ДонНТУ