МЕТОДИКА ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ ПО ВЫБОРУ ВИДА УПРАВЛЯЮЩЕГО ВОЗДЕЙСТВИЯ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС
Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
МЕТОДИКА ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ ПО ВЫБОРУ ВИДА УПРАВЛЯЮЩЕГО ВОЗДЕЙСТВИЯ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС
|
|
Creator |
Тарасюк, В.П.
|
|
Subject |
Управляющее воздействие
Экспертные оценки Пралиновые массы Пищевая промышленность Нелинейность Многоканальная информация Объект управления Пространство состояний structural elements mathematical models technological process |
|
Description |
An algorithm which allowed to provide synchronous of work of structural elements of technological process of pastry production on the basis of knowledges and experience of experts is developed. Analysed descriptions of basic index of quality of the prepared products, the having a special purpose function of technological process control is formed. The algorithm of finding of mathematical models characterizing the technological process state by treatment of results of experiment taking into account technological limitations and estimation of adequacy of the got models is developed.
|
|
Date |
2012-03-02T08:40:25Z
2012-03-02T08:40:25Z 2006 |
|
Identifier |
Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 106 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2006. — 220 с.
УДК 681.5: 658.5: 621.3 http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6277 |
|
Relation |
Обчислювальна техніка та автоматизація;1.9
|
|
Publisher |
ДонНТУ
|
|