Запис Детальніше

Стан ґендерної рівності в Україні : міжнародний аспект

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Марценюк, Тамара
Martsenyuk, Tamara
 
Date 2012-04-02T11:02:40Z
2012-04-02T11:02:40Z
2007
 
Identifier Марценюк Т. О. Стан ґендерної рівності в Україні : міжнародний аспект / Марценюк Т.О. // Наукові записки. - Т. 70 : Соціологічні науки / Нац. ун-т "Києво-Могилянська академія" ; [редкол. тем. вип. : Оссовський В. Л. (гол. ред.), Паніотто В. І., Хмелько В. Є. ... та ін. ; упоряд. Бондар В. С. ; рец. Макеєв С. О., Головаха Є. І.]. - К. : Києво-Могилянська академія, 2007. - С. 53-59.
http://www.ekmair.ukma.kiev.ua/handle/123456789/1392
 
Description Стан ґендерної (не)рівності в Україні привертає увагу міжнародних організацій, які оцінюють його в міжнародних звітах, проектах і соціологічних дослідженнях. У статті здійснено аналіз інформації, наданої різними міжнародними організаціями, щодо ґендерної проблематики в Україні. Також запропоновано критичний аналіз уваги з боку міжнародної спільноти до тієї ґендерної тематики, яка вважається для України актуальною (як-от участь жінок у політиці,
демографічна криза, насилля проти жінок тощо), та проблематики, яка значною мірою ігнорується (дискримінація ЛГБТ спільноти, дослідження чоловіків).
 
Language ua
 
Subject ґендерна рівність
жінки
Україна
 
Title Стан ґендерної рівності в Україні : міжнародний аспект
 
Type Article