Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок
Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок
|
|
Creator |
Тарасюк, В.П.
Косатенко, Д.А. Tarasuk, V.P. |
|
Subject |
Автоматизація
технологічний процес пралінова маса експертні оцінки |
|
Description |
автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу.
|
|
Date |
2012-03-03T16:33:20Z
2012-03-03T16:33:20Z 2006-09-25 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)”
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802 |
|
Language |
other
|
|
Publisher |
Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця
|
|