Запис Детальніше

Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок
 
Creator Тарасюк, В.П.
Косатенко, Д.А.
Tarasuk, V.P.
 
Subject Автоматизація
технологічний процес
пралінова маса
експертні оцінки
 
Description автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу.
 
Date 2012-03-03T16:33:20Z
2012-03-03T16:33:20Z
2006-09-25
 
Type Thesis
 
Identifier Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)”
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802
 
Language other
 
Publisher Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця