Запис Детальніше

Методичний посібник до виконання контрольних завдань у середовищі PASCAL (навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичний посібник до виконання контрольних завдань у середовищі PASCAL (навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення)
 
Creator Лазєбна, Л.А.
 
Subject Information
algorithmic
programming
PASCAL
 
Description Manual for students of correspondence department. Contains options for control tasks and theoretical material to their performance on the theme "Algorithmization and programming."
Calculated for students of all specialties of correspondence branch studying the discipline "Information", "Information and computer technology", "Numerical analysis and programming."
Навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення. Містить варіанти контрольних завдань і теоретичний матеріал до їх виконання з теми «Алгоритмізація і програмування».
Розраховано для студентів усіх спеціальностей заочного відділення, що вивчають дисципліну «Інформатика», «Інформатика і комп'ютерна техніка», «Обчислювальна математика і програмування».
 
Date 2012-03-03T16:38:09Z
2012-03-03T16:38:09Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Методичний посібник до виконання контрольних завдань у середовищі PASCAL (навчально-методичний посібник для студентів заочного відділення) / Уклад.: Л.О.Лазєбна – Донецьк: ДонНТУ, 2011. – 91 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6808
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ