Запис Детальніше

Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи №2 з дисципліни: «Інформатика та комп’ютерна техніка»

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи №2 з дисципліни: «Інформатика та комп’ютерна техніка»
 
Creator Ушакова, Тетяна Олександрівна
Павлиш, Володимир Миколайович
 
Subject Visual Basic
 
Description Наведені методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і індивідуального завдання з дисципліни «Інформатика та КТ» в середовищі Visual Basic для студентів-очників спеціальностей 0502. Лабораторні роботи містять завдання по темах: «Знайомство з середовищем розробки проектів Visual Basic», «Проектування розв'язків лінійних задач засобами VB», «Проектування додатка, що реалізує обчислювальний розгалужений процес», «Проектування додатка на базі циклу з лічильником», «Проектування додатка на базі умовного циклу», «Використання масивів даних при розв’язанні задач». По кожному завданню наведено 10 варіантів та спосіб вибору контрольного завдання.
 
Date 2012-03-11T18:25:57Z
2012-03-11T18:25:57Z
2009-03
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і індивідуального завдання з дисципліни «Інформатика та комп’ютерна техніка». Частина 3 (для студентів очної форми навчання спеціальності 0502 «Менеджмент організацій») / В.М.Павлиш, Т.О.Ушакова. – ДонНТУ, КІІ ДонНТУ, 2009. – 59 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7645
 
Publisher Донецк, ООО "Норд Компьютер"