Запис Детальніше

Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи з дисципліни «Економічна інформатика»

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи з дисципліни «Економічна інформатика»
 
Creator Ушакова, Тетяна Олександрівна
Павлиш, Володимир Миколайович
 
Subject Windows, Word, Excel, Access, Visual Basic
 
Description Наведені методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи з дисципліни «Економічна інформатика» для студентів-заочників спеціальностей ЕПР, ОА. Лабораторні роботи містять завдання по темах: «Робота з дисками, папками, файлами та ярликами», «Робота зі структурованими документами в Word», «Оброблення табличних даних економічного характеру та побудова діаграм в середовищі Excel», «Обробка баз даних економічної інформації в середовищі Access». Контрольна робота містить завдання по темах: «Аналіз економічних даних за допомогою зведених таблиць в MS Excel», «Розв’язання економічних оптимізаційних задач за допомогою MS Excel», «Проектування розв'язків лінійних задач засобами VB». По кожному завданню наведено 10 варіантів та спосіб вибору контрольного завдання. Матеріал посібника містить також загальні методичні вказівки, що визначають зміст звіту до лабораторних робіт і контрольної роботи і вимоги до оформлення. Наведено перелік питань для підготовки до екзамену, список рекомендованої літератури для поглибленого вивчення матеріалу.
 
Date 2012-03-11T18:35:31Z
2012-03-11T18:35:31Z
2009-03
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт і контрольної роботи з дисципліни «Економічна інформатика» для студентів заочної форми навчання спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит» / В.М.Павлиш, Т.О.Ушакова. – ДонНТУ, КІІ ДонНТУ, 2008. – 83 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7646
 
Publisher Донецк, ООО "Норд Компьютер"