Запис Детальніше

Основи алгоритмізації і програмування в середовищі Delphi/ Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки : 6.050601 «Теплоенергетика»

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи алгоритмізації і програмування в середовищі Delphi/ Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки : 6.050601 «Теплоенергетика»
 
Creator Славінська, Л.В.
Копитова, О.М.
 
Subject DELPHI
OBJECT PASCAL
ALGORITHM
LABORATORY WORKS
 
Description The methodical pointing is the developments of algorithms and programmatic modules devoted a question in the ronment of
DELPHI. Contain the order of implementation of laboratory works, and also requirements, to registration of reports. esulted complex of laboratory works with tasks which are directed on development of algorithmic thought and skills of constructing of algorithms and developments of the programs in language of Object Pascal, and also methodical pointing to their implementation which is instrumental in the practical mastering of material. Task-oriented full-time students in the direction of 6.050601 "Heat" that study discipline "Fundamentals of information technology and programming," and can be used for self-preparation for the laboratory and tests.
Методичні вказівки присвячені питанням розробки алгоритмів і програмних модулів в середовищі Delphi Містять порядок виконання лабораторних робіт, а також вимоги до оформлення звітів. Наведений комплекс лабораторних робіт із завданнями, що направлені на розвиток алгоритмічного мислення і навиків конструювання алгоритмів і розробки програм на мові Object Pascal, а також методичні вказівки до їх виконання, що сприяє практичному засвоєнню матеріалу. Завдання орієнтовані на студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.050601 «Теплоенергетика», що вивчають дисципліну «Основи інформаційних технологій і програмування» і можуть бути використані для самостійної підготовки до лабораторних і контрольних робіт.
 
Date 2012-03-12T11:00:53Z
2012-03-12T11:00:53Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Основи алгоритмізації і програмування в середовищі Delphi/ Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки : 6.050601 «Теплоенергетика» / Автори: Л.В. Славінська, О.М. Копитова. - Донецьк: ДОННТУ, 2011 .- 111 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7769
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ