Запис Детальніше

«Вирішення математичних і інженерних завдань засобами MS EXCEL». Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки : 6.050601 "Теплоенергетика"

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Вирішення математичних і інженерних завдань засобами MS EXCEL». Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки : 6.050601 "Теплоенергетика"
 
Creator Чеснокова, О.В.
Славінська, Л.В.
 
Subject MS EXCEL
CALCULATION EXPRESSIONS
OPERATIONS ON VECTORS AND MATRICES
GRAPH FUNCTIONS
LABORATORY WORKS
 
Description Guidelines devoted to practical work with tabular processor MS EXCEL. Provides examples of solving mathematical problems (calculation expressions, solving systems of linear and nonlinear equations, operations on vectors and matrices, graph functions), and variants of tasks to perform laboratory work.
Методичні рекомендації присвячені питанням практичної роботи з табличним процесором MS EXCEL. Містять приклади вирішення математичних завдань (обчислення виразів, вирішення систем лінійних і нелінійних рівнянь, дії над векторами і матрицями, побудова графіків функцій), а також варіанти завдань для виконання лабораторних робіт.
 
Date 2012-03-12T11:53:40Z
2012-03-12T11:53:40Z
2011
 
Type Other
 
Identifier «Вирішення математичних і інженерних завдань засобами MS EXCEL». Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки : 6.050601 "Теплоенергетика"// Автори: О.В. Чеснокова, Л.В. Славинська – Донецьк: ДонНТУ, 2011. – 66 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7793
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ