Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» (для студентів напряму підготовки : 6.050601 "Теплоенергетика")

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» (для студентів напряму підготовки : 6.050601 "Теплоенергетика")
 
Creator Копитова, О.М.
Грідін, С.В.
Славінська, Л.В.
 
Subject CALCULATION OF THE COMBUSTION
COURSEWORK
COURSEWORK
DELPHI
 
Description Посібник містить теоретичні основи розрахунку горіння палива, мету і завдання курсової роботи, порядок її виконання, зміст і правила оформлення. Приведені завдання до курсової роботи, подано методичні рекомендації по складу, виконанню і оформленню курсової роботи. У додатках наведено довідковий матеріал і розглянуто приклади розрахунків і оформлення окремих частин пояснювальної записки.
Посібник містить теоретичні основи розрахунку горіння палива, мету і завдання курсової роботи, порядок її виконання, зміст і правила оформлення. Приведені завдання до курсової роботи, подано методичні рекомендації по складу, виконанню і оформленню курсової роботи. У додатках наведено довідковий матеріал і розглянуто приклади розрахунків і оформлення окремих частин пояснювальної записки.
 
Date 2012-03-12T15:04:47Z
2012-03-12T15:04:47Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з навчальної дисципліни «Основи інформаційних технологій і програмування» (для студентів напряму підготовки : 6.050601 "Теплоенергетика")/ Укл.: О.М.Копитова, С.В.Грідін., Л.В. Славінська – Донецьк: ДонНТУ, 2011.- 72с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7875
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ