Запис Детальніше

Зовнішньоекономічна політика української держави

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зовнішньоекономічна політика української держави
 
Creator Барабашина Г.В.
Качан С.М.
 
Subject зовнішньоекономічна політика
торгівельна політика
валютна політика
політика у сфері іноземних інвестицій
 
Description В період ринкової трансформації економіки України, про проведенні зовнішньоекономічної політики були допущені стратегічні помилки, а в ході розгортання економічних реформ, спостерігалися певна хаотичність і непослідовність у здійсненні цієї політики, тому першочергове значення має розробка на науковій основі пріоритетів та механізму реалізації вітчизняної зовнішньоекономічної політики з урахуванням світового досвіду.
Отже в зовнішньекономічній політиці української держави наявні певні позитивні зміни, які сприяють становленню української держави як рівновноправного члена світового ринку та СОТ.
Головне завдання української держави сьогодні - визначити нові напрямки, форми, засоби ти етапи реалізації зовнішньоекономічної стратегії. Реструктуризація народного господарства країни має бути здійснена з урахуванням внутрішніх можливостей і зовнішніх чинників для того, щоб, використавши існуючі та розкривши потенційні конкурентні переваги національної економіки, сприяти реалізації національних економічних інтересів, зростанню добробуту українського народу.
 
Date 2012-03-14T21:18:07Z
2012-03-14T21:18:07Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8716
 
Language other
 
Publisher Экономика ХХІ века: Международный сборник научных трудов. - Донецк: ДонНТУ. Вып.5. - 185с.