Запис Детальніше

Базова підготовка студентів до вивчення курсу «Компонентна база РЕЗ»

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Базова підготовка студентів до вивчення курсу «Компонентна база РЕЗ»
 
Creator Волков, О.Ф.
Волкова, О.I.
Volkov, A.F.
Volkova, E.I.
 
Subject Физика
Химия
Компонентная база
Радиотехнические материалі
 
Description Для розуміння закономірностей поведінки матеріалів в різних умовах фахівець повинен володіти знаннями в області фізики, хімії, електротехніки і електроніки, знати властивості матеріалів і застосовувати ці знання при проектуванні радіоелектронних засобів. Тому для успішного засвоєння курсу «Компонентна база РЕЗ» необхідні знання фундаментальних загальноосвітніх дисциплін, перш за все фізики і хімії.
Для понимания закономерностей поведения материалов в различных условиях специалист должен владеть знаниями в области физики, химии, электротехники и электроники, знать свойства материалов и применять эти знания при проектировании радиоэлектронных средств. Поэтому для успешного усвоения курса «Компонентная база РЕЗ» необходимы знания фундаментальных общеобразовательных дисциплин, прежде всего физики и химии.
 
Date 2012-03-14T19:54:51Z
2012-03-14T19:54:51Z
2009-02
 
Type Article
 
Identifier Волков О.Ф., Волкова О.І. Базова підготовка студентів до вивчення курсу «Компонентна база РЕЗ» // Проблеми і шляхи вдосконалення науково-методичної та навчально-виховної роботи в ДонНТУ: Матер. IV науково-метод. конф., 3–4 лютого 2009 р., м. Донецьк. – Донецьк, 2009. – 5 с.– CD.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8699
 
Language other
 
Publisher ДВНЗ "Донецький національний технічний університет"