Запис Детальніше

Повышение нагрузки на лаву и улучшение сортового состава угля без дополнительных затрат

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Повышение нагрузки на лаву и улучшение сортового состава угля без дополнительных затрат
Підвищення навантаження на лаву і поліпшення сортового складу вугілля без додаткових витрат
 
Creator Бойко, Н.Г.
Бойко, Е.Н.
Бойко, М.Г.
Бойко, Є.М.
 
Description Викладено шляхи, що забезпечують підвищення навантаження на лави і поліпшення сортового складу добутого вугілля без додаткових витрат, обладнаних найбільш розповсюдженими в даний час і перспективними очисними комбайнами зі шнековими і барабанними з вертикальною віссю обертання виконавчими органами.
Теоретичні положення й отримані результати перевірені і підтверджені спеціальними експериментальними дослідженнями як на спеціальних стендах, так і в реальних умовах експлуатації очисних комбайнів. Запропоновані в роботі методи забезпечують практично без додаткових витрат підвищення на 15-20% добового навантаження лав і значне (у 1,5 – 2 рази) поліпшення сортового складу добутого вугілля сучасними очисними комбайнами.
Для інженерно-технічних працівників вугільного і гірничого машинобудування, аспірантів і студентів, що навчаються за фахом «Гірниче обладнання».
 
Date 2012-03-16T14:47:21Z
2012-03-16T14:47:21Z
2003
 
Type Book
 
Identifier Бойко М.Г. Підвищення навантаження на лаву і поліпшення сортового складу вугілля без додаткових витрат: монографія / М.Г. Бойко, Є.М. Бойко.- Донецьк, РВА ДонНТУ, 2003. – 80 с.
966-7559-72-6
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8972
 
Publisher ДонНТУ