Запис Детальніше

Формирование сортового состава угля при добыче его очистными комбайнами

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формирование сортового состава угля при добыче его очистными комбайнами
Формування сортового складу вугілля при виїмці його очисними комбайнами
 
Creator Бойко, Н.Г.
Бойко, М.Г.
 
Description Викладені нові положення процесу формування гранулометричного (сортового) складу вугілля при здобичі його найбільш поширеними в даний час і перспективними виконавчими органами (шнеками так званих малих діаметрів і барабанами з вертикальною віссю обертання) комбайнів, призначених для видобутку вугілля з пологих пластів.
На підставі розробленої теорії і отриманих результатів, підтверджених експериментальними дослідженнями, як на спеціальному стенді, так і в реальних умовах експлуатації очисних комбайнів, викладені методи визначення раціональних параметрів як ріжучого інструменту, так і виконавчих органів, що забезпечують можливість значного поліпшення сортового складу вугілля і підвищення продуктивності очисних комбайнів даного типорозміру.
Для інженерно-технічних працівників вугільного і гірничого машинобудування, аспірантів і студентів, що навчаються за фахом «Гірниче устаткування»
 
Date 2012-03-16T15:27:38Z
2012-03-16T15:27:38Z
2009
 
Type Book
 
Identifier Бойко М.Г. Формування сортового складу вугілля при виїмці його очисними комбайнами : монографія / М.Г.Бойко.- Донецьк: РВА ДУНВГО, 2009.- 246 с.
978-966-377-083-4
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8976
 
Publisher ДонНТУ