Запис Детальніше

Оптимизация праметров силовых систем очистных комбайнов

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимизация праметров силовых систем очистных комбайнов
Оптимізація параметрів силових систем очисних комбайнів
 
Creator Бойко, Н.Г.
Бойко, М.Г.
 
Description Викладенні питання динаміки та оптимізації параметрів силових систем очисних комбайнів, що знаходяться під впливом, в тому числі і випадкового навантаження. Показано, що такі системи є динамічними і можуть описуватися диференційними лінійними та нелінійними рівняннями, а для їх рішення можна використовувати кореляційно-спектральну теорію випадкових функцій.
Показано, що для очисних комбайнів система приводу виконавчих органів може бути розділена на електричну та механічну системи і розглядатися відокреммо одна від другої.
Для інженерно-технічних працівників, працівників вугільного та гірничого машинобудування, викладачів, аспірантів та студентів, що ведуть підготовку фахівців та навчаються за фахом «Гірниче обладнання».
Изложены вопросы динамики и оптимизации параметров силовых систем очистных комбайнов, находящихся под действием, в том числе и случайной нагрузки. Показано, что такие системы являются динамическими и могут быть описаны дифференциальными линейными и нелинейными уравнениями, а для их решения можно использовать корреляционно-спектральную теорию случайных функций.
Показано, что для очистных комбайнов система привода исполнительных органов может быть разделена на электрическую и механическую системы и рассматриваться отдельно одна от другой.
Для инженерно-технических работников, работников угольного и горного машиностроения, преподавателей, аспирантов и студентов, ведущих подготовку специалистов и обучающихся по специальности «Горное оборудование».
 
Date 2012-03-16T16:07:25Z
2012-03-16T16:07:25Z
2012
 
Type Book
 
Identifier Бойко М.Г. Оптимізація параметрів силових систем очисних комбайнів : Монографія / М.Г.Бойко. – Донецьк: ДНВЗ «ДонНТУ», 2012. – 214 с.
978-966-377-121-2
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8983
 
Publisher ДонНТУ