Запис Детальніше

Выемочные комбайны нового поколения как энергетические системы мехатронного класса

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Выемочные комбайны нового поколения как энергетические системы мехатронного класса
Виймальні комбайни нового покоління як енергетичні системи мехатронного класу
 
Creator Горбатов, П.А.
Лысенко, Н.М.
Косарев, В.В.
 
Description Монографія призначена для наукових співробітників, конструкторів та виробничників, що працюють в галузі створення, модернізації та експлуатації виймальних машин, а також може використовуватися які навчальний посібник для аспірантів і студентів ВНЗ при вивченні відповідних розділів дисциплін «Гірничі машини і комплекси», «Мехатроніка», «Автоматизація гірничих машин», «Проектування і конструювання гірничих машин та комплексів».
Виконано синтез результатів, що досягнуті при створенні сучасних очисних та прохідницьких комбайнів у порівнянні з ма-шинами попередніх поколінь. Встановлені відмінні особливості паралельного проектування виймальних машин нового покоління на основі функціонально-структурної та структурно-конструк-тивної синергетичної інтеграції. Сформовано концептуальні положення оптимального проектування і напрямків розвитку виймальних машин як енергетичних машин мехатронного класу. Розроблено математичні моделі оптимального проектування традиційних та інформаційно-електронних складових комбайнів наступного покоління з високим ступенем інтелектуалізації процесів управління цими машинами.
 
Date 2012-03-20T07:35:45Z
2012-03-20T07:35:45Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Виймальні комбайни нового покоління як енергетичні системи мехатронного класу: монографія / П.А. Горбатов, В.В. Косарев, М.М. Лисенко; під. заг. ред. П.А. Горбатова. - Донецьк: Цифрова типографія, 2010.- 173с.: іл.
978-617-579-041-0
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/9333
 
Language other
 
Publisher Цифрова типографія