Запис Детальніше

Прогнозирование максимальных нагрузок в подсистемах привода исполнительных органов очистных комбайнов

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прогнозирование максимальных нагрузок в подсистемах привода исполнительных органов очистных комбайнов
Прогнозування максимальних навантажень в підсистемах приводу виконавчих органів очисних комбайнів
 
Creator Горбатов, П.А.
Лысенко, Н.М.
Перинский, М.В.
 
Description Монографія призначена для наукових співробітників та інженерно-технічного персоналу, що займаються питаннями створення та модернізації очисних комбайнів, а також для аспірантів і студентів, що навчаються за фахом «Гірничі машини і комплекси».
Розроблено математичне і програмне забезпечення імітаційного моделювання динамічних процесів в підсистемах приводу виконавчих органів очисних комбайнів при прорізанні різцем твердих включень різного мінералогічного складу. Для цих режимів встановлені закономірності формування динамічних процесів в підсистемах приводу виконавчих органів комбайна КДК500. Обґрунтовані стосовно прогнозування максимальних навантажень коректні варіанти математичного відображення імпульсних збурень. Встановлена ефективність віброзахисних пристроїв щодо зниження максимальних навантажень.
 
Date 2012-03-20T07:42:27Z
2012-03-20T07:42:27Z
2011
 
Type Book
 
Identifier Горбатов П.А. Прогнозування максимальних навантажень в підсистемах приводу виконавчих органів очисних комбайнів: монографія / П.А. Горбатов, М.М. Лисенко, М.В. Перінський. – Під заг. ред. П.А. Горбатова. – Донецьк: Технопарк ДонНТУ УНИТЕХ, 2011.– 130 с.
978-966-8248-29-0
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/9334
 
Language other
 
Publisher Технопарк ДонНТУ УНИТЕХ