Запис Детальніше

Применение теории самоорганизующихся систем в АСУТП кондитерского производства

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Применение теории самоорганизующихся систем в АСУТП кондитерского производства
Application of theory of the selfgetting organized systems in the automated control systems of pastry production.
 
Creator Тарасюк, В.П.
Алдохина, А.С.
Осыко, А.Н.
 
Subject самоорганизующиеся системы
кондитерское производство
АСУ ТП кондитерского производства
адаптивная система управления
скользящий интервал оптимизации
 
Description Development of the automated technological process control systems of preparation of mixtures with a variable quantity and quality of initial ingredients is a thorny problem from point of receipt of the finished good of the set quality. One of ways of decision of problem is forming of mathematical models, containing mathematical description of both percentage correlation of mass stakes of initial raw material in the prepared product and parameters of quality of initial raw material on each other for providing of quality of the finished good.
 
Date 2012-04-02T11:14:43Z
2012-04-02T11:14:43Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 12(118) — Донецьк: ДонНТУ, 2007
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/10474
 
Publisher ДонНТУ