Применение теории самоорганизующихся систем в АСУТП кондитерского производства
Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Применение теории самоорганизующихся систем в АСУТП кондитерского производства
Application of theory of the selfgetting organized systems in the automated control systems of pastry production. |
|
Creator |
Тарасюк, В.П.
Алдохина, А.С. Осыко, А.Н. |
|
Subject |
самоорганизующиеся системы
кондитерское производство АСУ ТП кондитерского производства адаптивная система управления скользящий интервал оптимизации |
|
Description |
Development of the automated technological process control systems of preparation of mixtures with a variable quantity and quality of initial ingredients is a thorny problem from point of receipt of the finished good of the set quality. One of ways of decision of problem is forming of mathematical models, containing mathematical description of both percentage correlation of mass stakes of initial raw material in the prepared product and parameters of quality of initial raw material on each other for providing of quality of the finished good.
|
|
Date |
2012-04-02T11:14:43Z
2012-04-02T11:14:43Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 12(118) — Донецьк: ДонНТУ, 2007
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/10474 |
|
Publisher |
ДонНТУ
|
|